alihankinta

Ohjelmisto-osaajia ulkomailta

Onko yritykselläsi tarve saada lisää koodaajia, sw arkkitehtejä, UX suunnittelijoita tai graafisia suunnittelijoita? Tai onko kenties tarpeenne saada lisää HW suunnittelu osaamista?

Me MobileSpotissa voimme auttaa! Olemme tuomassa osaajia ulkomailta – Ukrainasta ja Valko-Venäjältä, myös muita mahdollisuuksia kartoitetaan mm. Romania, Puola ja Slovakia.

Etsimme osaajat tarpeen mukaan, kerro meille tarpeesi niin me löydämme osaajat sinulle.

 Kuinka toimimme?

Otamme vastaan toimeksiannon ja etsimme yhteistyökumppaneidemme kanssa toimeksiannon mukaisia kandidaatteja. Tavoitteena on löytää teille sopivimmat ehdokkaat.

Tuomme Suomeen kandidaatteja jotka etsivät mahdollisuuksia päästä ulkomaille ja omaavat riittävät valmiudet toimia Suomessa. Perusvaatimuksemme henkilöille ovat

  • oikeanlainen koulutustausta
  • hyvä englanninkielen taito
  • hyvät ryhmätyöskentelytaidot
  • halu työskennellä ulkomailla
  • kokemusta kansainvälisistä projekteista

Henkilöiden työkokemus ja teknologiaosaamisen vaatimukset määritellään toimeksiannossa.

Järjestämme palkattaville henkilöille asunnot, autamme työlupien hakemisessa ja perheen muuton avustamisessa. Huolehdimme että henkilöt voivat keskittyä työn tekemiseen heti ensimmäisestä päivästä kun he saapuvat teille.

Alihankinta vai palkkaus omalle palkkalistalle?

Mobilespot tarjoaa resursseja alihankintana ja rekrytointipalveluna.

Alihankinnassa Mobilespot Oy on vastuullinen työnantaja ja sopimuksen tekijä. Palvelun ostavana yrityksenä teidän ei tarvitse huolehtia henkilön palkkaus-, työsopimus- ja työlupa-asioista. Ainoastaan että sitoutudutte vähintään 2 kuukauden alihankintasopimukseen.

Voimme tuoda työntekijöitä myös rekrytointipalveluna.

Rekrytointipalveluna etsimme oikeat henkilöt ja tuomme heidät Ouluun. Järjestämme rekrytoinnit siten että palkattavan henkilön ja mahdollisen perheen on helppo saapua Ouluun. Etsimme rekrytoitavalle vuokra-asunnon ja autamme heitä maahanmuuttoasioiden hoitamisessa. Tällöin palkkaava yritys voi keskittyä työntekijän työhön tutustuttamiseen.

Osaamisalueet

Etsimme osaajia tarpeenne mukaan. Helpoimmin löydämme henkilöitä, UX, mobiili- ja websovelluskehitykseen. Tarvittaessa etsimme osaajia myös muille tuotekehitysalueille.

Palvelun hinnat

Alihankinnan hinta määräytyy resurssien osaamis-, kokemustason ja sopimuksen pituuden mukaan. Tuntihinnat ovat alkaen 60 €/h.

Kysy lisää Arilta – ari.rautiainen(@)mobilespot.fi tai soita +358 50 5343 140

Tai jätä viesti niin olemme yhteydessä