elektroniikkasuunnittelu

Elektroniikkasuunnittelun osaaja

Tarvitseeko projektisi elektroniikkasuunnittelua. Meiltä saat palvelua yksittäisen haasteen ratkaisuun tai kokonaisen tiimin tekemään tuotekehitys suunnittelusta tuotannon varmistamiseen saakka.

Meiltä löytyy osaamista PSU-, BB-, EMC-, RF- suunnittelusta, testauksesta ja tyyppihyväksynnästä. Lisäksi verkostomme kautta löydät mekaniikkasuunnittelua

Kuinka varmistat että tuotteesi on tyyppihyväksyntäkelpoinen?

Voimme toimia katselmointiroolissa ja etsiä mahdolliset ongelmakohdat etukäteen, ennen kuin viette laitteen tyyppihyväksyntätestaukseen. Meillä on vankka osaaminen viimeisimmistä tyyppihyväksyntävaatimuksista, olemme olleet mukana tyyppihyväksyntälaboratorioiden rakentamisessa ja laboratorio-auditointien valmisteluissa.

Tai voitte ulkoistaa koko tyyppihyväksyntäprosessin meille, me varmistamme että laite on hyväksyntäkelpoinen ja että sille suoritetaan oikeanlainen tyyppihyväksyntätestaus, oikeanlaisessa laboratoriossa.

Meillä on osaamista!

Osaamisemme on rakentunut vuosien mittaan oululaisissa tuotekehitysyrityksissä, niin kulutuselektroniikan, lääketieteellisten laitteiden kuin vaativien olosuhteiden laitteiden suunnittelussa. Asiakkaitamme ovat olleet suomalaiset ja kansainväliset tuotekehitys- ja tuoteyritykset.

Suunnittelutarpeissa ole yhteydessä Heikkiin, puh. + 358 44 344 2567