Tiimi

Lassi Anttonen, Olen ongelmaratkaisija, oivaltaja ja soveltaja. Taustaltani olen soveltava luonnontieteilijä (biofysiikka) ja työurani olen tehnyt ohjelmisto-, tuote- ja palvelukehityksessä. Toimintatapani on tekemisen kautta oppiminen ja haasteiden konkretisoiminen. Parhaimmillani olen kun konseptoin ja kehitän uusia tuotteita ja palveluita.

Yrittäjäurani on opettanut minua kokeilemaan ja kehittämään asioita asiakastarpeen kautta.

Mottoni: ”Testaa ensin ja tee sitten”

Ari RautiainenMinulla on vahva 30 vuoden myynti- ja markkinointikokemus, sekä hyvä ymmärrys yrityksen johtamisesta ja rahoituksesta. Kansainvälistä kokemusta minulla on useista eri yrityksistä, useilla eri toimialoilla, erityisesti Euroopasta, Venäjältä, Lähi-idästä ja Afrikasta. Ensimmäiseen start-up:iin menin mukaan jo 20 vuotta sitten. Koulutukseltani olen Insinööri ja minulla on myös eMBA tutkinto.  Olen lisäksi opiskellut ohjelmisto- ja tietotekniikkaa Oulun Yliopistossa. Tämä koulutus ja kokemus antanut vahvan pohjan olla mukana johtamassa Mobilespotin yritysten liiketoimintoja ja kehittämässä uusia tuotteita ja palveluja.

Heikki Vartiovaara, jos tarvitset ammattilaista ja ongelmien ratkaisijaa tuotekonseptointiin,  elektroniikkasuunnitteluun, projektien johtamiseen tai tuotannon ohjaamisen, olen paras valintasi. Osaamiseni ydintä on kyky ymmärtää elektroniikkaliiketoimintaa ja rakentaa kustannustehokkaita tuotteita tuoteliiketoiminnassa.

Yrittäjäperhetausta on jo lapsesta pitäen opettanut minut tekemään työni yrittäjähenkisesti kelloon katsomatta. Tämän takia vastaankin Mobilespotin laiteliiketoiminnoista. Vapaa-ajalla löydät minut parhaiten Kuusamosta alppihiihdon, kalastuksen ja puhtaan luonnon ääreltä.